Uitgelicht Juli: Nomad backpack Batura 70L juli 3, 2018 – Posted in: blog, uitgelicht

Nomad backpack Batura 70 liter - Donkerblauw

Een tas met een robuuste uitstraling. Prettig geprijsd en van een top kwaliteit. Met het Easy Fit systeem kan je bij de Nomad Batura 6 verschillende afstellingen kiezen zodat deze Nomad backpack altijd past. De tas heeft verstelbare heup- en schouderbanden. Deze zijn bekleed met een dikke laag schuim, dit zit erg comfortabel. Deze schuimlaag biedt ook ondersteuning voor je onderrug. Ondanks dat dit echt een grote tas is (70 liter) vind ik hem erg comfortabel zitten.

Nomad backpack Batura 70 liter - DonkerblauwDe tas kan je aan de voorkant openmaken, zo hoef je niet alles uit de bovenkant te halen. Dit is erg praktisch en maakt het zoeken naar spullen in je tas een stuk gemakkelijker. Het hoofdvak is goed ingedeeld en zorgt ervoor dat je je spullen goed kunt organiseren. Ook heeft de tas compressieriemen aan de binnenkant, om al je spullen op hun plek te houden. Aan de onderkant bevindt zich een compartiment dat je zou kunnen gebruiken voor je schoenen of vieze was. Aan beide zijkanten kan je drinkflessen kwijt. Deze tas is er ook in 55 liter formaat.

Toen ik deze tas ging testen had ik eerst even mijn bedenkingen omdat hij zo groot is. Ik had hem goed gevuld met zware dingen en ben toen gaan lopen. Ik kwam al snel tot de conclusie dat ik helemaal geen last had van de tas op mijn rug. Hij leunde goed middels de heupband op mijn heupen waardoor mijn rug minder belast werd.

Het is een betaalbare en goedzittende tas waarin je je spullen overzichtelijk kunt opbergen. Ik ben er erg over te spreken. De 70 liter tas kost 129 euro en de 55 liter 119 euro.

  • Eenvoudig verstelbare rug
  • Voortoegang tot hoofdvak
  • Interne compressieriemen
  • Goede kwaliteit
  • Geïntegreerde regenhoes