Must have: bagage organizer juni 14, 2018 – Posted in: blog, must have

Een grote koffer of grote tas overzichtelijk inpakken? Dat vraagt om een beetje hulp. Bagage organizers bieden deze hulp. Er is een groot aanbod aan bagage organizers in alle kleuren en maten. Als ik al mijn kleding los in mijn backpack moet doen ben ik het leven uit een backpack na een paar dagen helemaal zat. Deze organizers maken het backpacken echt een stuk aangenamer. Ik laat je mijn favorieten zien.

  • Pack-It Specter Tech Cube

Pack-It Specter Tech Cube S/M/L Indigo BlueDe Pack-It Specter Tech Cube van Eagle Creek is een opbergsysteem om je spullen makkelijk te organiseren. De tassen zijn waterbestendig en antibacterieel. Wat handig is aan deze organizers is dat ze open te ritsen zijn aan twee kanten. Zo kom je makkelijk bij je spullen. Ook hebben de tasjes handvatten.

Je kunt ze apart kopen maar met ze drieën zijn ze voordeliger. Ik vind de S, M en L combinatie het prettigst. Deze koop je voor € 55,- euro.

De XS en S zijn bedoeld voor ondergoed, sokken en opladers. De M en L zijn bedoeld voor truien, broeken en korte broeken.

Dit pakket koop je hier.

 

  • Cocoon Packing Cube

packing cube

De Cocoon Packing Cube is een waterdicht bagage organizer met gaas aan de bovenkant.Het is afgewerkt met gaas en een doorzichtig kunststof laagje zodat vuil binnenin de zak blijft en je spullen zichtbaar zijn. Daarnaast heeft hij ook een waterdichte rits. De Cocoon Packing Cube komt in maat S t/m XL en begint bij 18 euro. Een leuke prijs voor een goede kwaliteit tas en koop je hier.

 

 

 

Toilettas

  • Reis Toilettas met haak

Als laatste item is de draagbare reis toilettas. In de meeste hostels en hotels waar ik kom is de badkamer

nooit zo groot. Daarom kan ik echt niet zonder mijn draagbare toilettas. Lekker alles bij de hand en niets los in je backpack of koffer. Door een handig opvouw en inklap design kun je toch veel spullen meenemen in deze relatief kleine toilettas. Deze toilettas is af te sluiten waardoor je voorkomt dat je spullen eruit vallen.

Voor €19,95 is hij hier te koop.