Het ideale backpack starterspakket juli 27, 2018 – Posted in: blog, Uncategorized

Wat neem je nou allemaal mee op reis. Welke spullen zijn handig en wat is dan de juiste keus. De producten die ik heb uitgezocht zijn ideaal voor op reis. Denk hierbij aan lichte materialen, sneldrogende stoffen en een goede kwaliteit. Het liefst zo geprijsd zodat je op reis ook nog wat te besteden hebt. Ik heb de volgende 12 producten geselecteerd. Welke heb jij nog nodig? De meeste producten heb ik van Decatlon gekregen en heb ik daardoor uitgebreid kunnen testen.

Tassen (klik op de afbeeldingen voor meer informatie en om de producten te kopen)

Nomad Batura 70L

Voor mij zijn verstelbare banden en een verstelbaar rugsysteem bij een backpack heel belangrijk. Met verstelbare banden en een verstelbaar rugsysteem kan je je tas helemaal op maat maken, zonder dit krijg ik last van mijn rug. De Nomad Batura backpack is prettig geprijsd en van een top kwaliteit. Lees hier mijn uitgebreide blog over deze fijne backpack.

 

 


 

Quechua daypack 27L

Wat fijn is om mee te nemen op reis is een daypack. Een daypack heeft meestal een inhoud van rond de 20 liter. Ideaal om mee te nemen als je op pad gaat en niet je hele backpack mee wilt nemen. Denk hierbij aan een dagtrip een hike of lekker een dagje naar het strand. Ik heb altijd een daypack mee op reis. Tijdens de vlucht heb ik hier al mijn waardevollen spullen in. Deze kan dan gewoon mee het vliegtuig in. Als ik beide tassen bij mij heb draag ik mijn daypack aan de voorkant en mijn grote backpack aan de achterkant. Als ik zo loop voel ik mij wel op en top backpacker. Soms wat spijt van de keuzes wat ik allemaal mee genomen heb aangezien mijn tas vaak overvol is. Maar dat leer ik nooit ben ik bang…


Waterdichte+rugtas+5+l+1151003

Zo blij ben ik met deze tas. Een waterdichte rugzak. De naam zegt het eigenlijk al, een tas die je spullen beschermd tegen nattigheid. Je kunt hem gebruiken tijdens een trektocht in het regenseizoen of tijdens activiteiten op het water. Zo kun je al je kostbaarheden beschermen. Ik vind dit echt een must have! De tassen zijn er in verschillende maten. Voor mij is een 5 liter tas voldoende. Maar ze zijn er ook in 10, 30, 40, 60 en zelfs 80 liter. Lees er hier alles over.

 


Toilettas

De draagbare reis toilettas. In de meeste hostels en hotels waar ik kom is de badkamer nooit zo groot. Daarom kan ik echt niet zonder mijn draagbare toilettas. Lekker alles bij de hand en niets los in je backpack of koffer. Door een handig opvouw en inklap design kun je toch veel spullen meenemen in deze relatief kleine toilettas. Deze toilettas is af te sluiten waardoor je voorkomt dat je spullen eruit vallen.

 


Set+van+3+reistasjes+215343

Een grote koffer of grote tas overzichtelijk inpakken? Dat vraagt om een beetje hulp. Bagage organizers bieden deze hulp. Er is een groot aanbod aan bagage organizers in alle kleuren en maten. Als ik al mijn kleding los in mijn backpack moet doen ben ik het leven uit een backpack na een paar dagen helemaal zat. Deze organizers maken het backpacken echt een stuk aangenamer.

 

 


Accessoires (klik op de afbeeldingen voor meer informatie en om de producten te kopen)

 

EHBO set

Ziek worden op reis is geen pretje. In een ander land waar je misschien de taal niet spreekt al helemaal niet. Met de hygiëne nemen ze het in sommige landen ook niet zo nauw. Het is daarom altijd handig om een kleine reisapotheek bij je te hebben. Lees hier alles over EHBO op reis.

 

 

 


MICROVEZELHANDDOEK ZEER COMPACT MAAT L 80 X 130 CM

Een microvezel handdoek van 80 bij 130 cm om mee te nemen op reis. De opgevouwen handdoek kan met een elastiek bij elkaar gehouden worden. Hij neemt niet veel ruimte in en weegt weinig. De handdoek droogt snel door de microvezels.

 

 

 


vouwbestek

Ik vind het handig om op reis wat bestek bij mij te hebben. Soms haal ik wat te eten in de supermarkt en eet ik dit op straat of lekker rustig in een parkje op. Het is dan super handig om wat bestek bij je te hebben. Deze vork en lepel in één vouw je zo open en eet erg gemakkelijk.

 

 

 


zaklamp

 

Ontworpen voor: backpackers en trekkers op zoek naar een herlaadbare reservelamp die ze altijd binnen handbereik kunnen houden! Met de autonome lamp Dynamo 100 maak je zelf je licht! Deze compacte en handige zaklamp neem je gemakkelijk overal mee naartoe.


TCA-slotTSA staat voor Travel Sentry Approved. Travel Sentry is het bedrijf dat de TSA sloten maakt. TSA is ook een afkorting voor Transportation Security Administration, de veiligheidsinstantie die door het Amerikaanse ministerie is opgericht.

Naast de douanecontroles op de luchthaven van vertrek en aankomst is er ook een controle door de luchthavenbeveiliging. Deze veiligheidsinstanties hebben de beschikking over een speciale loper waarbij ze koffers met een TSA slot eenvoudig kunnen openen. Elk ander slot biedt niet de mogelijkheid om geopend te worden met deze loper en dus zal bij een eventuele controle je koffer geforceerd moeten worden. Het zou toch heel zonde zijn dat toevallig jij in de prijzen bent gevallen en je koffer beschadigd op de bagageband terugvindt. Een TSA slot herken je aan het Travel Sentry logo of de vermelding ‘TSA’ op het slot.


drinkfles

Een makkelijk te openen drinkfles. Open en dicht na 3 keer draaien. Deze drinkfles is van aluminium, licht en stevig. Met de ring op de dop kan je hem gemakkelijk aan je tas hangen. Ik gebruik deze fles nu al een tijdje en vind het een fijne fles. Hij geeft geen nasmaak en kan tegen een stootje.

 

 

 


BASEBALLPET NEW YORK YANKEES

New York Yankees pet. Zit goed en bied bescherming tegen de zon. De pet is gemaakt van 100% katoen, door de verstelbare gesp en soepele hoofdband zit de pet erg fijn.