Uitgelicht Juni: Caribee Pulse 65L juni 21, 2018 – Posted in: blog, uitgelicht

caribee-pulse

Met deze tas ben ik zeven weken op reis geweest door Zuid-Amerika. Heel Colombia en Peru door. Je kunt dus wel zeggen dat ik hem uitgebreid heb kunnen testen. De Caribee Pulse is een backpack die volledig aan te passen is, geventileerde rug, draagsysteem met aluminium versteviging. In hoogte aan te passen bovenkant, met ritsvak.

caribee-pulseIk vind Caribee Rugzak Pulse 65 Liter een veelzijdige backpack. De tas bestaat uit twee grote vakken. Het ondervak is met een rits toegankelijk. Dit vak is praktisch voor bijvoorbeeld je schoenen of vuile was. Via het ondervak kan je ook bij het hoofdvak komen. Zo kan je ook bij de onderste spullen uit je backpack. Het hoofdvak gebruik je om je reisspullen overzichtelijk op te bergen.

Ik vind het fijn om in het hoofdvak gebruik te maken van bagage organizers. Bagage organizers helpen je met het in- en uitpakken van je backpack of koffer. Deze tasjes zijn er in verschillende maten en houden kleren en accessoires netjes op orde, zodat je ze gemakkelijk in je koffer kan vinden.

De organizers maken het backpacken echt een stuk aangenamer. Hier laat ik je mijn favoriete organizers zien.

Ik ben tijdens mijn reis niet bepaald voorzichtig met de tas omgegaan. Ik heb heel veel met bussen gereisd en dan gooi je snel even je backpack in het bagageluik van de bus. Vervolgens gooien nog honderd enthousiaste backpackers hun tas er op en rollen de tassen lekker heen en weer. Ook is de tas in de jungle van Peru geweest waar het verschrikkelijk vochtig was. Op de boot, door de modder, in een vliegtuigje, door het zand.. De tas had na zeven weken helemaal geen beschadigingen! Natuurlijk deed ik dit om de tas te testen. Wil je nou je tas goed beschermen tegen zulke fratsen, schaf dan een flightbag aan. Deze beschermt je tas en kan ook gebruikt worden als regenhoes.

  • 65 liter
  • Verstelbaar
  • Zijritsvakken voor accessoires of kaarten
  • Zijvakken voor een drinkfles
  • Uitneembare regenhoes
  • Compressie straps en trekkoord
  • Geschikt voor een drinksysteem